GÉPPARKÖnjárók és konténerek

Gépparkunk kiemelkedő helyen van, munkánkat nagyban segítik önjáróink, melyekkel a csarnokok vagy magasabb építmények szerelése is leegyszerűsödik. Önjáróink különböző típusaiból adódik, hogy bármilyen terepviszonyok is adódjanak azokat könnyen le tudjuk győzni, akár sima betonon kell szerelnünk, akár lazább földön. Kitelepülésünk és szerszámaink mozgatásában nagy segítségünkre vannak saját konténereink, melyekkel egyszerűen és gyorsan tudjuk megoldani költözésünk, kitelepülésünk és egyben raktározásunk.

Gépjármű park

Csapataink mozgatásában, a kollégák ingázásában és gyors anyagbeszerzésben, szállítmányozásban saját személygépjárműveink, kis és közepes dobozos furgonjaink vannak segítségünkre. Ezzel is segítve kollégáink bejárását és a nehezen megközelíthető területekre való eljutást, valamint furgonjainkkal leegyszerűsödik és felgyorsul az árumozgatása és esetleges anyagbeszerezése is.

Egyéb gépeink, bérleményeink

Általános gépeink és szerszámaink mellett, amiket nap mint nap használunk, tartós bérleményekkel is rendelkezünk, hogy az elvállalt projekteket teljesítésésben ne keljen szerepelnie egyéb költségnek. Ezért exclavátorok, rakodók, bobcattek, földtömörítők és egyéb gépeket is használunk munkáink során közben, melyeket emberink a megfelelő végzetséggel kezelnek, így egyszerűsítve és gyorsítva a munkát.

Szerszámok

Cégünk, hogy a legkiválóbbat nyújtsa, nem adhat lejjebb, ezért a piacon kapható legjobb szerszámokat és kézi gépeket használunk. Szerszám partnereink a Weidmüller kéziszerszámok gyártója, HILTI akkumulátoros fúró-, csavarbehajtó-, ütvefúró gépei, Makita és Bosch szerszámai, gépei.