TERVEZÉS

VillTech-Plan Mérnőki Tervező, Kivitelező és Szolgáltató Kft Logo
VillTech-Plan Mérnöki Tervező Iroda

A VillTech-Plan Mérnöki Tervező, Kivitelező és Szolgáltató Kft-vel kapcsolatunk már hosszú ideje töretlen. Ennek több oka is van, hogy együtt dolgozunk, de a legnyomósabb érdem ami mellettük szól az a szakmai felkészültségük, rugalmasságuk és szakértelmük, mind a koordinálások, mind a tervezések során. Ezért számos megbízásunknál nyugodt szívvel választottuk őket vagy ajánlottuk megbízóinknak.


A VillTech-Plan Mérnöki Tervező, Kivitelező és Szolgáltató Kft-t magyar magánszemélyek alapították 2001-ben. Cégünk villamos ipari, épületautomatikai, épületvillamossági és irányítástechnikai berendezések tervezésével, gyártásával, helyszíni szereléssel, üzembehelyezéssel és projektirányítással foglalkozik.

Társaságunk kizárólag olyan beszállítókkal és alvállalkozókkal dolgozik, akik több éves együttműködésünk során szakértelmükkel és megbízhatóságukkal már bizonyítottak.

Büszkék vagyunk arra, hogy cégünk referenciái között ma már igen jelentős beruházásokban való közreműködés, szakmai szempontból is komoly és érdekes munkák szerepelnek.

Folyamatos és dinamikus fejlődés eredményeként forgalmunk, árbevételünk évről évre emelkedett.
- VillTech-Plan Mérnöki Iroda Weboldala