RÓLUNK

Villanyszerelés A-tól, Z-ig!

Az E-Technik Kft. ügyvezető igazgatójaként köszöntöm Önt. Kérem, engedjék meg, hogy cégünket közelebbről is bemutassam. A Cégalapításunk óta eltelt több mint 16 év is tökéletesen mutatja vállalkozásunk megbízható működését. Főbb tevékenységi körünk elsősorban villanyszerelési kivitelezés A-tól Z-ig, beleértve a tervezéstől a helyreállításig mindent. Ezen felül cégünk vállal még festési, burkolási és lakatos munkákat is. Kiterjedt alvállalkozói kapcsolati tőkénknek köszönhetően, szintem mindenben segítségére tudunk lenni megbízóinknak.

Cégünk motorja a megfelelő képzettséggel és nagy gyakorlati tőkével rendelkező szakembereinknek köszönhető. Kik munkájukkal és koordinációjukkal vezetik a kisebb csapatainkat a különböző munkaterületeken és helyeken. Fontos számunkra embereink szakképzése, fejlesztése, ezért állandó időközönként továbbképzéseket tartunk számukra, hogy alkalmazottjaink minél precízebbek és tájékozottabbak legyenek az újabb technikákról és kivitelezési lehetőségekről.

Versenyképességünket nagyban segíti alvállalkozó kapcsolati tőkénk, kikkel nagyobb projekteknél akár 100-150 fővel is részt tudunk venni a munkálatokban. Ezen felül alvállalkozóink az általunk támasztott minőségi irányelvekkel egyetértve, szakértelmükkel és rátermettségükkel biztosítják közös munkák sikerét. Valamint fontos kiemelni hogy hasznos számunkra gépparkunk, önjáróink, konténereink, gépjárműveink és egyéb ipari gépeink megléte melyek sokban segítik munkáink hatékonyabb és precízebb teljesítését a projektzárásig.
ELÉRHETŐSÉGEK

VEZETŐSZERELŐK


Bellény Barnabás
+36-70 / 413-64-88

Farkas József
+36-70 / 413-64-85

Gál Károly
+36-70 / 413-64-83

Mezei Dezső
+36-70 / 413-64-81

Hájas Zsolt
+36-30 / 677-76-28​

Keszler Gábor
+36-70 / 672-39-41

Megújuló energiaforrások
a hétköznapokban
Tovább
Gyári csarnokok felújítása
extra igényeknek is megfelelve.
Tovább
Ipari kapcsolószekrények installálása
egyéb igényeknek is megfelelve
Tovább
Karbantartási és ügyeleti opciók partanereinknek
Tovább