KIEMELT MEGRENDELŐINK

Megrendelőink között, számos nagy kivitelező, fővállalkozó és tervező iroda is megtalálható, de ugyanígy borászatok, irodaházak és egyéb állami megrendelők is. Munkánkkal kiérdemeltük, hogy jelenlegi megbízóink jó véleménnyel legyenek rólunk és hosszútávú együttműködést alakítsunk ki, így állandó jó kapcsolatot ápoljunk partnereinkkel.

Medimpex Irodaház

Az épület a város legszebb részén, a forgalmas Vörösmarty téren helyezkedik el. A műemlék épületet először 1999-ben újították fel, majd 2011-ben ismételt modernizáción esett át, valamint a modern kor követelményei szerint két új szinttel bővítették.

Szent István Bazilika
Szent István Bazilika
Vecsés Egészségügyi Szolgálat

A VECSÉSI EU SZOLGÁLAT épületének kibővítésének és korszerűsítésének munkálatait 2011.-ben végeztük el mely keretein belül a villamos- és IT- hálózat korszerűsítésére került sor.

Jammertal

A Jammertal-dűlő a villányi borvidék kapuját képezi, és kiválóan termő szőlőültetvényeknek ad helyet, nevét a török hódoltság idejéből eredeztetik. Vele szemben épült a 2006-ban átadott Jammertal Borászati Élményközpont, mely Európa egyik legnagyobb és legszebb borháza mely 2100 négyzetméter alapterületen fekvő létesítményével azonban jóval többet kínál egy látványos borháznál.

Wunderlich Villányi Pincészet

A Jammertal Borbirtok látogató központjának a Jammertal fantázianévre keresztelt impozáns épület ad otthont. Pontosan átellenben helyezkedik el Villány legnagyobb egybefüggő dűlőjével, a Jammertal-dűlővel. A bor iránt érdeklődő vendégeink méltó helyszínen és keretek között ismerkedhet meg boraink mellett boraink születésének körülményeivel.

Takler Borbirtok

Családunk az 1700-as évek óta foglalkozik szőlőtermesztéssel, borkészítéssel a több mint kétezer éves múltra visszatekintő Szekszárdi borvidéken. Az évszázadok viszontagságai után, jelenlegi családi vállalkozásunkat 1987-től folyamatosan építjük, fejlesztjük a mai napig. Pincészetünket hárman irányítjuk és jelenleg 70 hektáron gazdálkodunk.

metALCOM GroupMEGRENDELŐINK

Euro Campus

Az Euro Campus kft. 2006-ban alakult, székhelye Egerben található és fő tevékenységi köre kiterjed a fővállalkozóként végzett magas-, mély- és útépítési feladatokra generál-kivitelezésre, projekt szervezésére, bonyolítására, műszaki ellenőrzésére, felelős műszaki vezetésére.

Elcon

Az ELCON ELECTRONIC CONTROL Automatizálási és Kereskedelmi Kft. küldetése az épületgépészeti és automatizálási megrendelői piacon, megbízható termékekkel és szolgáltatásokkal biztosítani az energiatakarékos és korszerű rendszerek elterjedését.

HC Épitő

A HC Építő Korlátolt Felelősségű Társaság 2006-ban alakult Budapesti székhellyel, főbb profiljuk fővállalkozóként végzett magas- és mélyépítési feladatok generál-kivitelezése, projekt szervezése, bonyolítása.

M&L-Sec

Az M&L-Sec. Kft-t 1995-ben hoztuk létre azzal a céllal, hogy a biztonságtechnikai piacon megszerzett sokéves tapasztalatainkat kamatoztassuk, foglalkozunk az ajánlatadással, tervezéssel, kivitelezéssel, karbantartással, szervízzel.

Market

A Market Építő Zrt. megalakulásakor, 1996 januárjában azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a professzionalizmust, az elhivatottság magabiztosságát és a tapasztalat erejét ötvözve olyan értékes és az ügyfelek által megbecsült építőipari vállalattá váljon, amely nem csupán teljesít, nem csupán épít, hanem nyugalmat, pontosságot és biztonságot jelent Megrendelői számára.

JETVILL Kft
JET-VILL

A JET-VILL Kft. 20 éve az elektromos szakma meghatározó szereplője. Tevékenységünk két fő pillére az elektromos szerelési tevékenység és a villamos berendezések gyártása. Létesítményeken szerzett tapasztalatainkkal eljutottunk egészen az egzotikus barlangszínház építéséig. Bankfiókok sorában modernizáltuk az elektromos rendszereket.

MegaWatt kft

A Megawatt Villamosipari Kft-t a jelenlegi tulajdonosok 1989-ben alapították, majd 2006.-ban átalakult jelenlegi formájába, melyben villanyszerelési munkák, tervezés, berendezésgyártás, erősáramú- és gyengeáramú kivitelezés és viszont eladással is foglakozik.

VÁV UNION - partner
VÁV UNION
Vilati Épületvillamoság

A hosszú múlttal rendelkező, megbízható Vilati Szerelő Kft. elődjét 1960-ban alapították. A társaság megcélzott piaca az építőipar magasépítési üzletága, fő tevékenysége pedig az épületvillamossági kivitelezés.

Ral Elektro kft.
RAL Elektro

A 2005-ben alapított RAL Elektro Kft.-vel kapcsolatunk a több éves múltra tekint vissza. Együttműködésünk során számos nagy belföldi és külföldi (Németország) projektben bizonyítottuk rátermettségünket.

Porticon – Minőség és Kompetencia.
Porticon

A Porticon International célja a verseny fogalmának megváltoztatása – jobbnak lenni a versenytársaknál, új teret engedve a minőség fogalmának. Az elvégzett munkánkat olyannak szeretnénk látni, amilyet mi is választanánk saját üzletünk építésekor.

Centervill Kft.
Centervill

A cég 1997. július 15.-én kezdte meg működését. Az alapítók 100%-ban magánszemélyek. Jó minőségű, magas szakmai színvonalú munkavégzésének köszönhetően mára már bevezetett, ismert céggé emelkedett.

Megújuló energiaforrások
a hétköznapokban
Tovább
Gyári csarnokok felújítása
extra igényeknek is megfelelve.
Tovább
Ipari kapcsolószekrények installálása
egyéb igényeknek is megfelelve
Tovább
Karbantartási és ügyeleti opciók partanereinknek
Tovább